
Bananenpannenkoeken
Luchtige pannenkoeken met banaan en romige Griekse yoghurt.
Log in om dit recept met één klik aan te passen, op te slaan bij je eigen recepten en te gebruiken in de maaltijdplanner. Je ziet direct de nieuwe prijs en voedingswaarde per persoon.
Log in en personaliseerStap 1:
Prak de banaan en meng deze met de eieren en de Griekse yoghurt tot je een klonterig mengsel hebt.
Stap 2:
Zeef geleidelijk de zelfrijzend bakmeel erbij en meng tot je een glad beslag hebt.
Stap 3:
Bak wat olie in de pan en voeg een eetlepel beslag toe in een hoek. Herhaal dit nog twee keer zodat je drie pannenkoeken hebt, ongeveer ter grootte van je handpalm.
Stap 4:
Wacht een paar minuten tot je begint te zien dat er luchtbellen rond de randen van elke pannenkoek ontstaan, draai ze dan om en bak de andere kant tot ze goudbruin zijn. Herhaal dit proces tot je stapel klaar is (3-5 pannenkoeken).