
Chocolade Eiwitkoekjes
Deze koekjes, gemaakt met chocoladesnippers, lijnzaad en banaan, zijn een zoete snack na de training boordevol eiwitten.
Log in om dit recept met één klik aan te passen, op te slaan bij je eigen recepten en te gebruiken in de maaltijdplanner. Je ziet direct de nieuwe prijs en voedingswaarde per persoon.
Log in en personaliseerStap 1: Zet de oven aan op 180 °C en leg een vel bakpapier op een bakplaat.
Stap 2: Pureer de banaan met een elektrische mixer tot een glad mengsel.
Stap 3: Voeg het lijnzaad en chiazaad toe en meng dit door de banaan.
Stap 4: Meng daarna het eiwitpoeder en de pindakaas in poedervorm erdoorheen.
Stap 5: Spatel vervolgens de chocoladestukjes door het deeg.
Stap 6: Maak met een ijsschep zes bolletjes deeg en plaats deze op de bakplaat.
Stap 7: Druk de bolletjes met je handpalm voorzichtig platter zodat ze de vorm van koekjes krijgen.
Stap 8: Bak de koekjes 8–9 minuten in de oven, totdat het midden stevig is en de randen bruin beginnen te kleuren.
Stap 9: Haal de koekjes uit de oven, leg ze op een rooster en laat ze tien minuten afkoelen.