
Éclair Taart
Deze eenvoudige éclair taart vereist geen bakken, is geschikt voor een groot gezelschap en smaakt net als het beroemde gebak. Een indrukwekkend simpel dessert met slechts 5 ingrediënten!
Log in om dit recept met één klik aan te passen, op te slaan bij je eigen recepten en te gebruiken in de maaltijdplanner. Je ziet direct de nieuwe prijs en voedingswaarde per persoon.
Log in en personaliseerStap 1: Maak het chocolade glazuur volgens instructies op de verpakking.
Stap 2: Meng de melk met de instant vanillepuddingmix in een grote kom.
Stap 3: Voeg de slagroom toe en meng goed door.
Stap 4: Leg een laag van de graham crackers op de bodem van een schaal.
Stap 5: Giet de helft van het puddingmengsel over de graham crackers.
Stap 6: Voeg nog een laag graham crackers toe en giet de rest van het puddingmengsel erover.
Stap 7: Eindig met een laag graham crackers en smeer de chocolade glazuur erover.
Stap 8: Laat de taart minstens 4 uur in de koelkast opstijven voordat je hem serveert.